Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο ιατρείο μας είναι:

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Με τον όρο ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ αναφερόμαστε στις τεχνικές εκείνες, στα υλικά και στις μεθόδους, που ο εξειδικευμένος οδοντίατρος καλείται να χρησιμοποιήσει για να αποκαταστήσει τη συμμετρία και την αρμονία τόσο στα δόντια όσο και στους ιστούς που τα περιβάλλουν.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

lefkansi

Το χρώμα των δοντιών δεν είναι ίδιο σε όλους τους ανθρώπους. Πολλοί έχουν σκούρα δόντια εκ γενετής, σε άλλους τα δόντια σκουραίνουν λόγω διατροφής, λήψης φαρμάκων, καπνίσματος ή τραυματισμού. Σημαντικός παράγοντας είναι και η ηλικία.Η συσκευή Beyond Whitening Accelerator είναι από τα πιο δημοφιλή και ασφαλέστερα συστήματα για την λεύκανση δοντιών στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας φιλτραρισμένο (UV-block) μπλε ψυχρό φωτισμό 480-520 nm υψηλής έντασης, προκαλεί διάσπαση και οξειδωτική αποσύνθεση ακόμα και των βαθύτερα απορροφημένων χρωστικών των 20 πρόσθιων δοντιών. Η διαδικασία διαρκεί 45-60 λεπτά και λευκαίνει τα δόντια κατά 5 έως 14 βαθμούς VITA.ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

prosthetics

Πρόκειται για τον κλάδο εκείνο της οδοντιατρικής που έχει σα σκοπό την αποκατάστασητων απολεσθέντων δοντιών με διάφορες σύγχρονες μεθόδους και υλικά, όπως: όψεις πορσελάνης, στεφάνες μεταλλοκεραμικές, στεφάνες ολοκεραμικές, στεφάνες ζιρκονίου, τεχνήτες οδοντοστοιχίες


ΠΑΘΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ / ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Ο τόμεας της Οδοντιατρικής που ασχολείται με τις παθήσεις των μαλακών μορίων του στόματος, των σιαλογόνων αδένων και των οστών των γνάθων.

Οι παθήσεις αυτές μπορεί να είναι συστηματικής ή τοπικής αιτιολογίας, καθώς και ανεπιθύμητη αντίδραση σε κάποια φαρμακευτική αγωγή.ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

parodology

Είναι ο τομέας της οδοντιατρικής που ασχολείται με την υγεία των ούλων, του οστού και των παρακείμενων ιστών.
Με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών και εξοπλισμού, καθώς και με τη συνεργασία, συμμόρφωση και ενεργό συμμετοχή του ασθενούς, αντιμετωπίζουμε παθήσεις όπως η ουλίτιδα και η περιοδοντίτιδα.ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΑ

endodontics

Οι γνωστές μας απονευρώσεις. Όταν η τερηδόνα φτάσει στον πολφό του δοντιού προκαλεί φλεγμονή, που εκδηλώνεται κυρίως με έντονο πόνο.
Επεμβαίνουμε αφαιρώντας τον πολφό του δοντιού και αντικαθιστώντας τον με αδρανές υλικό που εμφράσει τους ριζικούς σωλήνες.


ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

oral surgery

Οι επεμβάσεις που πραγματοποιούνται εντός της στοματικής κοιλότητας και εκτελούνται με τοπική αναισθησία.


ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

implant

Τα οδοντικά εμφυτεύματα, είναι κατασκευές από τιτάνιο που έχουν το σχήμα της ρίζας ενός δοντιού. Αποτελούν το πιο σύγχρονο τρόπο για την αντικατάσταση των δοντιών και βρίσκουν εφαρμογή είτε έχετε χάσει όλα τα δόντια σας ή μόλις ένα.ΕΦΑΡΜΟΓΗ FILLERS (Υαλουρονικό Οξύ, BOTOX)

filler

Στις μέρες μας φαίνεται να κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις "ασθενών" και ιατρών, μέθοδοι, που αν και είναι γρήγορες στην εφαρμογή τους, δεν απαιτούν μεγάλα διαστήματα αποθεραπείας.
Οι μέθοδοι αυτοί δεν υποκαθιστούν τις χειρουργικές μεθόδους αποκατάστασης, αλλά δρουν είτε συμπληρωματικά με αυτές, είτε ως "προφύλαξη" σε άτομα νεότερης ηλικίας. Οι δύο συχνότερα χρησιμοποιούμενες τέτοιες μέθοδοι είναι η χρήση της βοτουλινικής τοξίνης (Botox) και η χρήση υλικών τα οποία "γεμίζουν" τις ρυτίδες (Υαλουρονικό Οξύ). .

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

homeopathic

Η ομοιοπαθητική είναι μια μέθοδος θεραπείας φυσική, με σκοπό την ενδυνάμωση του οργανισμού.
Μια διαταραχή στο οδοντογναθικό σύστημα μπορεί να αποτελέσει έναρξη μιας γενικευμένης οργανικής διαταραχής ή και το αντίστροφο, δηλαδή μια διαταραχή του οργανισμού να έχει συμπτώματα και στο στόμα του ασθενή.
Η διαφοροποίηση της κλασικής από την ομοιοπαθητική οδοντιατρική είναι ότι η δεύτερη βασίζεται στην αντιμετώπιση του ασθενή, σαν οργανισμό που πάσχει στο σύνολο του και όχι μόνο στο στόμα. Επίσης αποφεύγονται κάποια οδοντιατρικά υλικά, όπως αμάλγαμα, βαρέα μέταλλα, ευγενόλη, μέντα τα οποία επιδρούν αρνητικά στην ομοιοπαθητική θεραπεία. Αποφεύγονται οι φαρμακευτικές αγωγές της κλασσικής οδοντιατρικής (αντιβιοτικά, αντιφλεγμονώδη κτλ) και προτιμάται η χρήση κατάλληλων ομοιοπαθητικών φαρμάκων.